Gratis verzending bij een bestelling boven de 45 euro

Nondedju hete sauzen

Pepper Logo

ONGEËVENAARD HETE SAUS

In 2015 maakt Dokter Worst voor de gein een eigen hete saus om op zijn hotdogs te serveren aan zijn kar op straat. Op HET hete sauzen en sambal festival van de Benelux "Dutch Chili Fest", wint de inmiddels klassieke Nondedju de eerste prijs voor Beste Hot Sauce 2017! Al snel wordt het assortiment uitgebreid met meerdere sauzen, welke allemaal samengesteld zijn uit pure ingrediënten zonder kleur- en smaakstoffen. De sauzen worden handgemaakt en afgevuld in het zuiden van Nederland, in het mooie Breda. Verrijk je maaltijd met de mooie sauzen van Nondedju.

Nondedju! Da's lekker!

Samen
werkingen

Pepper Logo

Fleddy Melculy

Fleddy Melculy Hot Sauce Label

Een Hot sauce, die hebben we nog niet in de merchandise line. Die hebben we voor hem gemaakt! Heerlijk smokey door de chipotle pepers en veel fruit!

Exclusief te koop via www.fleddymelculy.com

Tio Gringo

Schermafbeelding 2020-11-03 om 20.44.59

In 2016 maakte Nondedju een hete saus voor deze Trash Country band !

Dezelfde saus ander fleske: nieuwe naam Fruitpunch#2!

 

Aborted

Altro Inferno Label Hot Sauce

Extreme muziek vraagt om een extreme saus. De samenstelling van deze saus is op zijn minst bijzonder te noemen. Met onder andere vier soorten pepers, mandarijn, tomaat en tomatillo.

We verkopen deze saus exclusief voor Aborted.

Faster & Louder

Faster & Louder label hot sauce

Voor het "Faster and Louder festival" maakten we een aantal jaren geleden een Hot sauce met gele habanero, naga jolokia en ananas! Hij was zo goed, dat dit de Fruitpunch#1 geworden is.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Doorgaan met winkelen
0